Insändare

Klagomål på stressade chaufförer

Jag tycker inte alls att det fungerar med färdtjänsten. Chaufförerna är stressade, de har inte ens tid att hjälpa mig att ta upp min plånbok och det klarar jag inte själv.
Insändare • Publicerad 15 mars 2010

Dessutom är de dåliga på att komma i tid, men de har heller inget tålamod att vänta på mig. Jag vill helst se att bilen har kommit innan jag går ut, men häromdagen körde de iväg innan jag hann ut. Det var inte bra.

Svar direkt: Jag vill mer än gärna reda ut kundens tråkiga upplevelse då alla med största självklarhet skall erhålla den hjälp som krävs i varje enskilt fall. Men utan namn och fakta om vilken/vilka körningar är det omöjligt att här så göra. Cirka 250 körningar görs varje dygn så om kunden kontaktar mig är jag övertygad om att jag och vi kan reda ut varför upplevelsen är som beskrivet. Många kunder får varje dag just den service kunden beskriver vilket är den självklarheten i servicen. Kontakta mig direkt så skall jag reda ut saken.

Anders Nordgren

Palmstadens Taxi

Nilla Andersson
En cp-skadad person med klagomål
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.