Annons
Insändare

Kan vi få en granskning och någonting gjort?

Insändare • Publicerad 22 juni 2005

Läser i Trelleborgs Allehanda den 3 juni att man från Kommunal Tekniks sida ska granska guppen på Stavstensvägen och de olägenheter dessa ställer till för de boende i form av oljud och vibrationer. Vi gratulerar er till att ha fått Kommunal Teknik till denna granskning och hoppas även att den ger resultat.

Tänk om vi boende intill Hedvägen på sträckan Tommarpsvägen-Västra Ringvägen också kunde få en granskning av samma slag. Vi har i åratal genom personlig uppvaktning och inte minst insändare i TA påtalat de olägenheter även vi har i form av oljud och vibrationer på grund av brunnslocken i vägbanan och vars följder kommunen borde vara oroade för. Men nej, några åtgärder ser vi aldrig till och om man nu från Kommunal Tekniks håll inte tekniskt kan lösa dessa problem får man väl rimligen koppla in någon som har kunskapen att klara av det. För det kan väl inte vara meningen, att vi år efter år ska dras med detta elände på grund av kommunal okunskap och låtgåmentalitet?

Vi som lever med eländet
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons