Annons
Insändare

”Kameleonter är inget bra sällskap”

Svar till Patrik Holmberg (C) (den14 september).
Publicerad 17 september 2019
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Köpet av Skateholms stugby var en katastrof som kostade oss 5,7 miljoner kronor, menar skribenten.
Köpet av Skateholms stugby var en katastrof som kostade oss 5,7 miljoner kronor, menar skribenten.Foto: Tomas Nyberg

Centern har i dag ingen relevans vilket man försöker dölja genom diverse utspel som syftar till att strössla lite pengar här och där. Just nu ger man glesbygdsbor 137 kronor i månaden i rabatt. Vad är det för en glesbygdsbo som ska ta sig till arbetet där inga transporter kan lösa livspusslet?

De flesta partier sysslar med att framställa sig i bättre dager än de förtjänar och det berör i synnerhet samme Patrik. Jag ska aldrig glömma att det var han som stod bakom förvärvet av Skateholms stugby som var en katastrof som kostade oss 5,7 miljoner kronor. Vid besiktning fick man avbryta på grund av hälsorisk.

Annons

Om någon i då styrande fyrklöver haft den goda smaken att själv bese stället kunde man se ett sumpigt försummat ställe med mycket organiskt material sedan decennier, något angripet av råttor och med träd framför entréer. Antagligen fanns mycket dolt i den byken som inte framkommer.

Det där förvärvet var inte det enda utan även Bösarp som kanske låg bra till geografisk, men var icke ändamålsenligt för heltidsboende med krav på brandsäkerhet etc, kostade ytterligare miljoner och är ur bruk i dag och tänkt att säljas.

Fyrklövern var en konstruktion som liknar nuvarande regering i spretighet. Jag anser att C inte har någon som helst relevans i Sveriges politik ej heller för lokalpolitiken då kameleonter inte är något bra sällskap. Det finns kritik för att man köpt ut en twittrande tjänsteman och det är illa att bruka pengar som inte ger ett värde. Jag undrar varför en stad av vår storlek behöver alla dessa strateger och kommunikatörer samt vem som hittat på att dessa ska anställas? Har vi en aktivistisk kultur hos tjänstemän/kvinnor ?

Marianne Ahlgren

Annons
Annons
Annons
Annons