Insändare

Jag vill skapa reaktioner

Insändare • Publicerad 19 februari 2007

Kort kommentar till min insändare (den 14 februari).

Mot bakgrund av att jag under en kort tid redan fått många reaktioner och mot bakgrund av att jag redan vid skrivtillfället var medveten att denna insändare med största sannolikhetskulle skapa reaktioner, så var jag givetvis förberett mig inför alla dessa reaktioner.

Insändaren är skriven helt enkelt för att skapa reaktion och att "folk" i alla led, politiker, arbetsgivare, tjänstemän, arbetstagare och medborgare i Trelleborgs kommun ska reagerar och "vaknar" och gör något åt den oacceptabla upplevda situation som de anställda inom Trelleborgs kommun speciellt inom vård, omsorg och skola anser sig befinna sig, vilket i förlängningen drabbar den verkliga arbetsgivaren medborgaren, vårdtagaren och eleven och så vidare.

Jag är beredd lyssna på allas synpunkter, insikter, åsikter, upplevelser om insändaren (den 14 februari).

Men redan nu vill jag påpeka att det inte finns något som är rätt eller fel i det. En allmännyttig framställning som denna insändare kommer därför att oundvikligen att rymma missuppfattningar och andra ofullkomligheter. Därtill kommer den snart att vara otidsenlig.

Tome Krstevski,

inte bara politiker

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.