Insändare

Jag skäms över våra politiker!

Mobbning har aldrig varit tillåtet någonstans men tyvärr funnits i skolor, på arbetsplatser och på många andra ställen. Som föräldrar har vi lärt våra barn sen de varit små att de inte är okej att acceptera ett sådant beteende eller att utföra det.
Publicerad 25 oktober 2018
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten uppmanar politikerna, lokalt och i riket, att lägga spann och spade åt sidan och i stället jobba på att få Sverige tryggt.
Skribenten uppmanar politikerna, lokalt och i riket, att lägga spann och spade åt sidan och i stället jobba på att få Sverige tryggt.Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Än i dag ser man det ändå, skulle det då inte vara på sin plats att våra politiker först och främst skulle vara förebilder på detta plan? Ni visar ju klart och tydligt hur ni utesluter grupper med människor och även bortser ifrån att vi lever i en demokrati.

Hur skulle det sett ut på våra arbetsplatser om vi skulle arbeta som ni gör nu, katastrof kan jag säga. Uppsägning hade nästan varit aktuellt.

”Dig vill jag inte prata med, dig vill jag inte samarbeta med.” Förstår ni vad ni egentligen visar och hur ni beter er? Hur ska vi kunna förklara för ungdomar och alla vuxna som än i dag mobbar, att detta inte är okej, när ni som politiker gör precis det som är ett av det största problem som finns i vårt samhälle i dag?

Skärpning alla ni som ska företräda vad vi har röstat på. Alla röster är lika viktiga annars får vi diktatur och det vill vi absolut inte ha. Men ert uppträdande liknar nästan detta.

Ett gott råd – gå ifrån sandlådan nu, lägg spann och spade vi sidan och gör vad ni är tillsatta till i riksdag och kommuner få vårt land på fötter igen. Ett tryggt Sverige vi alla vill leva i, annars får ni söka er ett annat jobb. Det svaret får vi på golvet när vi inte är nöjda på vår arbetsplats.

Pia Fredriksson

Anderslöv