Annons
Insändare

Jag bara undrar!

Jag har länge undrat över varför är det så viktigt med alla lastbilarna, som kör via Trelleborg, vad har vi trelleborgare för nytta av dessa?
Insändare • Publicerad 10 januari 2014

Får vi några inkomster av att tusentals lastbilar kör tur och retur till norra och Mellansverige?

Stannar chaufförerna och handlar här och lämnar pengar hit? Får vi någon vägskatt, eller hjälp från staten, varför är det så viktigt med alla dessa lastbilar? Förklara det för mig!

Annons

Ytterligare undrar jag över, att man säger, att lastbilarna kör genom centrala Trelleborg!?

Jag har aldrig sett utländska lastbilar varken på Nygatan eller Algatan, inte på Stortorget heller, som jag anser vara centralt.

Och den planerade ringvägen kommer att beröra mycket flera hus och människor och vara betydligt närmare flera husknutar är den nuvarande västra infarten! Till vilken nytta?

Hur kan man tycka att 5 000 lastbilar per dygn, som brummar förbi husknuten, är miljövänligt?

Myndigheterna har sagt sitt angående ringvägen och Trelleborgspolitikerna har svårt att ta in detta! Är det egenintresse, eller är det politik, man skall stånga genom beslutet av principskäl, har man nu en gång sagt det, så skall det bli så!

Nilla Olsson
Jo, jag bara undrar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons