Annons
Insändare

Jag är villig att betala mer i kommunalskatt

Jag måste försöka att skriva av mig och kommentera vad jag har hört på stan vad gäller stadens utseende i våra grönområden.
Insändare • Publicerad 19 juli 2013
Magne tycker att planteringen vid Garvaregården är mycket fin. Läsarfoto: Siwan Andersson
Magne tycker att planteringen vid Garvaregården är mycket fin. Läsarfoto: Siwan AnderssonFoto: 

Besökare från andra orter tycker att vår stad helt enkelt har försummat skötseln av våra parker och planetringar. Ogräs växer utan någon som helst kontroll över planterade plantor och det får jag hålla med om att så får det väl inte se ut?

Rondellerna ser väldigt fina ut och det kan vi vara stolta över, för att inte tala om den vackra planteringen nere vid Garvaregården. Mycket bra tycker jag och säkert många med mig.

Annons

Nu är det så tycker jag, att har man stora grönområden som vi har i vår stad då måste det finnas personal som skall sköta detta regelbundet. Det växer så det knakar som man brukar säga. Att anställa personal ytterligare kostar mer pengar, men jag är villig att betala mer kommunalskatt om vi kan hantera detta lilla problem så att vi kan visa upp en stad som ser vacker ut innanför stadsgränsen.

Jag är övertygad om att befintlig personal jobbar så hårt de kan och inte ska belastas för problemet, där måste finnas en ledning också som på alla andra avdelningar. Ledaren får dra åt "tumskruvarna" på de styrande i stan och till exempel begära mer pengar.

Det är så lätt att komma med klagomål och gnäll när man upptäcker något som är fel men i detta fallet tror jag att frågan om man har för lite personal kan vara rätt, man hinner helt enkelt inte alla uppgifter som behövs.

Vi som älskar vår stad och dess vackra läge vid kusten hoppas på att vi kan erbjuda besökarna en välskött innerstad i fortsättningen och tackar för att ni läst insändaren.

Nilla Olsson
Magne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons