Annons
Insändare

Inte mycket har hänt!

Halva sommaren har nu passerat. I Smygehamn har det inte hänt några större saker sedan i våras. Tacksamt är det dock att en stor del av flisstenen tagits bort. Har man tur kan man cykla en runda i byn utan att få punktering. Vid busshållplatsen och återvinningen ligger ännu flisstenen kvar och väntar på vinterväder.
Insändare • Publicerad 15 juli 2009

Väntkuren vid Ängavägens busshållplats gör som en del hundar: står på tre ben och lyfter på det fjärde. Det har den gjort i ett års tid.

Södra delen av Östra Torps byväg blir smalare och smalare eftersom växtligheten från en del fastigheter breder ut sig. Minisoptippen i hörnet vid Skolvägen ligger kvar och Idrottsvägen är i samma dåliga skick som vanligt.

Annons

Ovan nämnda brister är en del av det som är högaktuellt att åtgärda.

Hamnen och hamnområdet ligger i träda även denna sommar. Det är trevligt att näringsidkarna vid hamnen och Magasinet håller sin verksamhet igång. Det uppskattas av turister och ortsbor.

Nilla Andersson
ESHÅ
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons