Annons
Insändare

Inget splittrat m

Frågan har ställts "vem inom moderaterna kan man lita på?" och "kommer moderaterna att samarbeta med socialdemokraterna?".
Insändare • Publicerad 25 augusti 2006

Vi moderater har under lång tid meddelat att vi arbetar för en moderatledd borgerlig majoritet i Trelleborg, och samtliga undertecknare (topp 15 på vår lista till kommunfullmäktige) arbetar hårt för att åstadkomma detta.

Således förtydligar vi att det inte råder någon intern splittring i denna fråga. Vi ställer oss också bakom vår gemensamma politik, att ge Trelleborgarna mer valfrihet, att utveckla Trelleborg och att göra Trelleborg tryggare.

Annons

Vi moderater vill:

Ta Trelleborg in i en framtid där det finns bra kommunikationer, där kommunens förutsättningar för boende och rekreation av hög kvalitet tas tillvara och där många nya och existerande företag har möjlighet att växa?

Se till att Trelleborgarna känner sig trygga med att skola och vård fungerar, att jobbmöjligheterna förnyas och att man är betrodd att välja bland alternativ?

Genom sunt ekonomiskt agerande ta tillvara Trelleborgarnas skattepengar så att skola, vård och service kan utvecklas utan behov av skattehöjningar. Allt i alliansens anda!

Linda Andersson

Lars Mikkelä

Marianne Ohrlander

Ove Carlsson

Bengt Gunnarsson

Eric Samuelson

Annons

Susana Apostolovska

Inger Hansson

Laila Mårtensson

Sten Hulander

Ina Liljeberg

Jan Isaksson

Ulf Bingsgård

Annika Williamsson

Lars-Olof Flink

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons