Insändare

Ingen taxi och ingen kompensation

Nyårsafton åkte vi två personer taxi med Palmstaden från Hallonvägen via Frans Malmrosgatan där vi tog upp två personer och åkte till Per Hans väg. Så långt allt väl.
Insändare • Publicerad 8 mars 2010

Återfärden var beställd till 1.30 men någon bil kom ej. Telefonnumret till vistelseadressen hade uppgetts till taxibolaget. Efter en timmes väntan och upprepade samtal till taxi, vars telefon var upptagen, gav vi upp. Vi fick gå hem.

Vid samtal med Palmstadens taxi skulle en person söka reda ut misstaget, men det blev utan resultat. Istället erbjöd han oss fyra taxiresor inom staden vilket vi accepterade. Enligt samtal med Palmstaden skulle detta vara skickat till vår adress. Vi har ännu inte fått något och därför beslutat att ni ska slippa att ge oss denna kompensation.

Nilla Andersson
Fyra besvikna pensionärer
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.