Annons
Insändare

Ingen röst till C eller SÖS i kommande val

Efter att ha läst TA (den 21 augusti) om PRO:s anordnade debatt med våra politiker, så undrar jag. Vad är det för människor som representerar oss?
Publicerad 23 augusti 2018
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten är kritisk mot de partier som inte är för gratis bussresor för pensionärer.
Skribenten är kritisk mot de partier som inte är för gratis bussresor för pensionärer.Foto: Tom Wall

Detta om gratis bussresor (som många andra kommuner redan har) har varit uppe  i kommunfullmäktige efter ett medborgarförslag. Var närvarande när detta diskuterades i september 2017 men det blev inget beslut, utan det skulle utredas ytterligare. Troligen satt Centerpartiets representant då och sov för då yttrade vederbörande sig inte.

Nu är denna centerpartist emot förslaget och tycker "vi är helt ute och snöar i den här frågan". En representant från SÖS tyckte att det finns så många pensionärer som har gott om pengar och inte behöver gratis busskort. Vederbörande är tydligen dåligt insatt i olika grejor.

Annons

När det gäller barnbidrag så kan man vara miljonär men åtnjuter ändå detta bidrag. Många andra kommuner är tydligen inte ute och snöar för de har genomfört detta. Tydligen är kommunens ekonomi mycket ansträngd efter alla konsulter och utredningar om en väg som ingen vill ha inte ens Trafikverket.

En sak blev jag övertygad om, ingen röst till C eller SÖS i kommande val.

Realisten

Annons
Annons
Annons
Annons