Annons
Insändare

Infarterna ser ut som gamla Östtyskland

Detta som jag ska klaga på har jag funderat på i flera veckor och önskar att jag slapp ifrån.
Insändare • Publicerad 13 juni 2013

Men nu ser det, ursäkta uttrycket, för dj–ligt ut på våra allmänna platser med utblommade tulpaner, påskliljor och allt ogräs som får frodas i sin vildhet.

Har vi någon stadsträdgårdsmästare i Trelleborg? För endast några år sedan hade vi de vackraste blomsterrabatter i både krukor och parker och dåvarande stadsträdgårdsmästare med sitt duktiga team var snabba att få bort det vissnade och få nytt på plats i både parker och vid infarter. En fantastisk blomsterprakt.

Annons

Nu ser infarterna mest ut som tidigare Östtyskland gjorde med högt ogräs, papper, skräp och jag vet inte vad.

Jag godtar inte förklaringen att det inte finns pengar, eller ska allt bara vissna ner av sig själv, gömmas i snö över vintern och kanske med lite tur kommer allt som står i jorden att förökas i vilt tillstånd.

Det måste finnas folk som har tid att åtminstone plocka bort lökväxterna och ogräset, det behövs sannerligen ingen akademisk examen för att hålla ordning i naturen.

Nilla Olsson
I.G.
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons