Insändare

Individen har värde

Insändare • Publicerad 25 januari 2007

Svar till Tome Krstevski (den 18 januari).

I min värld är männniskor inte siffror. Varje människa är en värdefull individ. Tyvärr, har jag inte räknat hur många jag har hjälpt och lyssnat på och det tänker jag inte göra heller. Den tiden tänker jag utnyttja till något mer flexibelt och konstruktivt.

Om man har viljan kan man också försöka att påverka regionalt, istället för att blunda. När vilja saknas skyller man gärna på något annat.

Undrar vem som vill vara sjuk? I din insändare framkommer inte något nytt.

Till och med ett barn vet betydelsen av att regelbundet äta vitaminer, mineraler och vätska samt få tillräckligt med sömn.

Jag citerar dina ord: "Jag tar ansvar för min hälsa och välbefinnande och skyller inte på någon politiker, arbetsgivare eller chefer.

Det är jag som har hela ansvaret för att se till att min kropp får det den behöver såsom vätska, näring och vila/återhämtning för att fungera optimalt.

Mot bakgrund av detta får du själv avgöra om jag har empati eller inte".

Vilken planet bor du på och i vilket sekel lever dui?

Till och med djur äter för att överleva. Det är väl bekant att djur kämpar för att överleva. Varför ska inte människan göra det när man har hjärna att tänka med och kämpa?

I stället för att svara på andras insändare, använd tiden till förbättring på kommunal nivå.

Förresten vad hände med köket på Akka och i Anderslöv? Kanske är det en fråga för regionen, jag vet inte.

Du vet kanske?

Det saknas en del i din politiska karriär, du gör statistisk undersökning i siffror om hur många du har hjälpt som politiker. Det kan du få fram med hjälp av dator.

Jag nöjer mig med att hjälpa människor som är åsidosatta utan statistisk redovisning.

Apropå din uppskattning om mitt engagemang, jag lever inte på det. Jag gör det av övertygelse och samvete.

Radojka Stojkov

Därmed avslutar vi ordväxlingen mellan dessa båda skribenter för denna gången.

Redaktionen

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.