Insändare

Idén om sammanslagningen en skrivbordsprodukt

Svar till Bodil Francke Ohlsson (debatt den 13 november)
Insändare • Publicerad 18 november 2010

Tack Bodil för Din tankeväckande debattartikel!

Det är några få som fattar hur illa de nya tankarna är om att slå samman nämnder och som särskilt drabbar miljönämnden och förvaltningen synnerligen negativt.

Hela idén om sammanslagningen är en ren skrivbordsprodukt av folk som inte förstår, inte bryr sig och inte kan sitt jobb.

När jag satt som vice ordförande i miljönämnden så väcktes tanken även då om sammanslagning av miljö- och byggnadsnämnderna men när dåvarande ledningsfunktionerna förstod sammanhangen så behölls organisationen intakt.

Jag vet inte vem mer än Sten Björk som möjligen skulle kunna få stopp nu på den här Bingsgårdskaröran. Troligt är det inte för det är närmast helt osannolikt att kommunalrådet ens skulle tänka sig att prata med, än mindre lyssna på en socialdemokrat.

Jag fruktar det värsta den 22 november, det kan sluta hur illa som helst.

Nilla Andersson
G Eriksson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.