Annons
Insändare

"I vilken värld lever hon i?"

Svar till Anita B (den 21 mars).
Insändare • Publicerad 29 mars 2012

Jag känner familjer som har en budget och får leva så snålt att barnen inte kan vara med i en klubb och idrotta för att det kostar 400 kronor om året och inte kan de gå på födelsefest hos kompisar för en present kostar.

Föräldrarna röker inte och inte går de på någon hamburgerrestaurang. Hur tror du att de barnen känner sig?? Sen kan man inte leva på enbart köttfärs.? Men enligt socialnämndens ordförande så finns ju inte barnfattigdom.

Hur kan det sitta en ordförande för socialnämnden med den människosynen som Marianne Ohrlander har? Jag hoppas inte hon har med barnärende att göra för det vore hemskt. Hörde en intervju på radion där hon tyckte att 4 000 i månaden var bra, det skulle inte hon, kunde inte hon göra av med. Då skall det gå till hyra, mat, el med mera. ?I vilken värld lever hon i?

INTERNAL INTERNAL
Förbannad
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons