Insändare

Hur ska det fungera?

Insändare • Publicerad 2 maj 2008

Hur ska det fungera?

ººDet stod om försäkringskassans omorganisation i TA och det oroar många som på olika sätt är beroende av försäkringskassan och har olika ärende dit hur det ska fungera i Trelleborg.

Ska det vara något kontor i Trelleborg dit folk kan gå som behöver hjälp eller personlig kontakt? Eller hur ska det gå med personlig kontakt för besökare i Trelleborg?

Kan någon ansvarig på Försäkringskassan förklara ordentligt hur det ska fungera i Trelleborg?

Länge har det varit rörigt inom Försäkringskassan och det har gått ut över folk som till exempel är långtidssjukskrivna eller har sjukersättning. Deras möjligheter till rehabilitering försämras på grund av det ständiga bytet av handläggare, och att det läggs mer tid på Försäkringskassans omorganisation än på deras klienter.

Än en gång

ººÄn en gång undrar jag vad som pågår i hamnområdet söder om järnvägen. Jättestora grus- och stenhögar flyttas fram och tillbaka. Är det smygstart på hamnutbyggnaden?

Skatt

Arkeologen

vänder upp

och ner på landet

för några benbitar

och mycke skattepengar.

ToraNyfiken än en gångJános Kató
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.