Annons
Insändare

Hur kan man få ihop detta?

Insändare • Publicerad 14 december 2005

Har en fråga till nån aktiv politiker inom spi angående tvetydighet i partiprogrammet ni har

Hur kan man stå för och emot en och samma sak? Åldersdiskriminering nämligen... I ert partiprogram står det så här om vad ni jobbar för "att Sverige i lag förbjuder diskriminering på grund av ålder". Tittar man sedan lite längre ner på partiprogrammet står det så här "att pensionärsrabatter införs på samtliga kulturinstitutioner" och "att de äldres rättssäkerhet blir föremål för särskild uppmärksamhet" med flera med flera. Hur kan man få ihop detta? Ska man jobbar mot något man är för? Eller var det tvärtom? Kan ni reda ut detta till mig...

Annons

Ska man hjälpa nån så är det väl de som har det svårt, inte de som på grund av ålder faller inom ramen?

Allehandas debattsidor är mer lämpade för politisk propaganda och programförklaringar med mera och är till för just det. Insändarsidan är nog inte till för att värva röster inför val eller liknande... (personligt röstfiske).

BAE (ej politiskt aktiv)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons