GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Hur har Holmberg tänkt?

Läste i Trelleborgs Allehanda (den 8 maj) att Patrik Holmberg (C) vill bygga bort flera parkeringsplatser i villakvarteren.
Skribenten bor vid Kornettplatsen och funderar över var man skulle kunna bygga bostäder där.
Skribenten bor vid Kornettplatsen och funderar över var man skulle kunna bygga bostäder där.
Foto: Privat
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Jag trodde först att det var ett aprilskämt, och vill fortfarande tro på det.

En sak som vi måste har missat alla dessa år är parkeringsplatsen på Kornettplatsen? Vi har bott här sen 1986 och inte sett någon sådan utom på gatan. Att det finns större utrymme i båda ändar av gatan är för att större bilar (sopbilen etc) ska ha svängrum.

"Den lilla gräsplätten som en gång i tiden var en liten park, är det den som är så kallad parkeringsplats?"

Den lilla gräsplätten som en gång i tiden var en liten park, är det den som är så kallad parkeringsplats? Synd i så fall att vi inte har visst om det. Nu kan vi förstå varför man inte har ersatt träden som stormen har vält. Och parkbänken som fick vara i fred tills härom året. Den rensades bort helt utan anledning, trodde vi.

Vad har Patrik Holmberg tänkt i så fall?

Sex- till tiovåningshus, typ "containerhus" som ska byggas på McDonald'stomten?

Sen kan man tycka att man bygger bort vartenda liten plätt som kan användas som parkeringsplats. Var ska man då parkera?

Åka buss är gratis, ja visst, men jag har inte råd att anställa en butler som i så fall bär det jag handlar. Någon har kanske missat betydelsen av bilen när man är och handlar.

Säkert det finns folk som går bara och tittar i affärerna, men tänk på oss som handlar i butiker och inte på nätet.

Pirjo Olsson

Läs mer