Annons
Insändare

Hoppet är ute!

Insändare • Publicerad 24 augusti 2005

Hoppet om att någonsin få bort jättealmen utanför vår mur, som i åratal lagt vår terrass i skugga, är borta!

Artikeln i Trelleborgs Allehanda häromdagen om Tekniska nämndens besparingar får oss att ge upp. I många år har vi brevledes "tjatat" på parkförvaltningen och Tekniska nämnden att de ska "hamla" eller ta bort den stora alm som tar bort solen och trivseln på vår terrass och värmen från vår lilla pool.

Annons

Trädgården har blivit en skuggvärld där gräset aldrig torkar och dagarna blir utan sköna kaffestunder och sköna bad. Ett enda träd bort, och allt hade varit annorlunda. Nog om oss egoistiska människor som vill njuta av vår trädgård!

Värre är det för den extrapersonal och den personal med särskilda behov som mister jobbet. Synd också om vildfåglarna som mister sin vinterutfodring. 10 000 kronor är en struntsumma i det stora hela.

Lekplatser behövs ju inte, barnen sitter ändå vid datorn. Ej heller hundlatriner, folk plockar ändå inte upp eller så slänger de hundbajspåsen i buskarna.

Skämt åsido, förstå oss rätt. Det verkar lite smått med dessa indragningar, nog skulle det väl gå att ordna på annat sätt, om inte annat så för trivselns skull?

Dahlbergs

Insändarskribenten har gett upp hoppet om att få bort trädet utanför sin terrass.

arkivbild: bosse nilsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons