Annons
Insändare

Höga biljettpriser avskräcker

Insändare • Publicerad 13 maj 2008

Höga priser avskräckerFotbollJag är också besviken, men av helt annan anledning än du. Att jag inte går på fotboll beror på andra orsaker än att jag inte orkar sticka ut huvudet genom ytterdörren.

Vi (make och jag) och säkert många med oss, skulle också väldigt gärna vilja gå på TFF:s hemmamatcher, men med dagens täta spelprogram och dagens biljettpriser + så kallade derbytillägg är det inte alla som har en plånbok som tillåter detta. 2 200 kronor på en och en halv månad om man är två som vill gå är mycket pengar, så vi får nöja oss med att gå någon gång då och då. Övriga gånger får vi lyssna på radion. Med andra biljettpriser hade kanske publiksiffran varit högre.

Men vi avundas inte dig som tydligen har en tjockare plånbok än vi och vi önskar TFF en lyckosam höstomgång med många poäng.

Vi skäms inte
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons