Annons
Insändare

Historian upprepar sig

Insändare • Publicerad 27 juni 2007

Det sägs att historien är relativ, med andra ord, händelser som skett tidigare har en förmåga att dyka upp igen. Som nu till exempel med motsättningarna inom moderaterna angående E 6.

Genom åren har det gått som en röd tråd inom detta parti, att man har svårt att hålla sams. Olika fraktioner har stridit mot varandra och för en utomstående har det hela verkat som något á la Grönköping.

Annons

Man tycker, att har man nu äntligen brutit en decennielång socialdemokratisk dominans i kommunen och kommit till makten i hop med andra samarbetspartners, ja då klarar man inte av att hålla sams inom det egna partiet.

Tror ni inom moderaterna att det var denna typ av agerande som väljarna lade sina röster på, hösten 2006? Att man med ett sådant uppträdande kan få sitta kvar vid makten efter 2010, det kan ni inom moderaterna glömma.

Vi borgerliga väljare har nu fått svart på vitt att inom ert parti har inget ändrats, den röda tråden sedan tidigare löper vidare.

Trelleborgare

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons