Annons
Insändare

Hellre pengar till barnen än skattesänkningar

Insändare • Publicerad 7 november 2005

Reagerade starkt på artikeln om att Vellinge kommun inte köper in Svenskt kött till våra barn.

Ringde till Eva Svensson på kommunkontoret för att få en förklarning, hon hänvisade endast till att man bryter mot EU lagarna om man endast köper in svenskt kött.

Annons

Detta har jag väldigt svårt att tro, speciellt då Malmö kommun köper svenskt kött till sina skolor. Jag kan tänka mig att söker man upp en rätt leverantör får man också det man önskar, men idag verkar det handla mycket om ekonomin.

Varför går politikerna ut med att man ska sänka skatten? Politiker " gå ut bland folket i kommunen och hör med dem. Jag kan lova er att många vill att ni lägger dessa pengar på våra barn och åldringar istället för att sänka skatten.

Måste också återgå till vad Eva Svensson sa, hon frågade mig vad jag och min familj åt när vi åker utomlands.

Min fråga är då: Åker alla utomlands? Nej, jag vet inte många som hellre hade valt nötkött från Irland istället för svenskt " trots att Eva Svensson känner många som hade valt det irländska!

Vill passa på att tacka skribenten Louise Voll Ercolino för att hon tar upp detta, jag hopppas att det är många som reagerar!

Christin

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons