Insändare

Hellre BB i Trelleborg än ny arena

Jag kan inte förstå hur man kan bygga en ny arena när man inte ens har nått BB i Trelleborg, jag tycker de är hemsk att man ska behöva åka till en annan stad för att födda sitt barn och ibland hinner man inte ens in och får födda de i bilen.
Insändare • Publicerad 8 februari 2011

Det var ju inte så länge sen de byggde ut Vångavallen, för att de behövde ha dit mer folk än vad där var, och jag tycker inte att de har kommit mycket mer folk än vad de var innan! De byggde om sjukhuset också för inte så länge sen och där kunde de inte bygga in ett BB! Så jag hoppas att Trelleborgs kommun slösar våra pengar på en arena som man kanske inte ens kommer använda, och om man använder den så kommer ju Vångavallen att stå tom! Det har de nog inte tänkt på, och så kanske de tänker längre fram i tiden att "man använder ju inte Vångavallen vi kanske ska bygga ut den", så kommer de hålla på tills folk kommer och tittar på vårt skitlag som vi har här i Trelleborg!

Jag tänker mest liksom att är man Trelleborgare så vill man ju ändå födda sitt barn här, och inte behöva åka till en annan stad för att födda sitt barn!

Nilla Andersson
Sandra Olsson100 procent trelleborgare
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.