Annons
Insändare

Hedvägen tål inte mer trafik

Insändare • Publicerad 23 januari 2006

Vad är det för idiotiskt förslag om att dra in E6 via Hedvägens förlängning?

Då kommer pendlartrafiken till och från Malmö att köra där trafiken på Hedvägen redan i dag är hårt trafikerad. Den tål inte mer trafik, då får den bli fyrfilig. Lika idiotiskt är det att dra ner all den tunga hamntrafiken på ringvägen förbi skolorna. På andra orter drar man bort trafik från skolor i den mån det går.

Annons

Nä, låt E6 följa sin ursprungliga dragning som Vägverket vill så utbyggnaden kommer i gång så fort som möjligt. Skall nya dragningar göras måste nya tillstånd behandlas av myndigheter som tar lång tid (flera år). Då blir det kanske ingen utbyggnad, pengarna har kanske använts till andra vägar typ E22.

Skall man bygga en bit först och fortsätta om några år då blir det bara hackat och malet plus dyrare. Innan var det tröga myndigheter som arbetade långsamt men nu är det Trelleborgs kommun som hindrar utbyggnaden med sina dumma förslag.

Det kommer ett valår men det går inte att rösta på höns.

JIN

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons