Annons
Insändare

Hedras de som hedras bör

I TA (den 12 januari) läste jag med glädje och inte så lite stolthet att Trelleborg hade fått sin "Fixar Malte" och även att han hade haft sitt första, av förmodligen, många framtida uppdrag i kommunen.
Insändare • Publicerad 13 januari 2009

Den 3 november 2003 lämnade Birger Lindgren och undertecknad (spi) in en motion om "Fixar Malte" till kommunen. Dagen efter, tror jag det var, så lämnade Bert Ekstrand och Inger Persson (fp) in en liknande motion.

Dessa motioner har åkt mellan borden och skrivbordslådorna under alla dessa år.

Annons

Trots detta så har Inger Persson och jag ständigt påmint om dessa motioner och nu äntligen har våra intentioner burit frukt. Vi har fått en Fixar Roland i kommunen men spi och fp nämns inte med ett ord i artikeln. Med denna behandling så kan man väl säga att insändarskribenten i förra veckan har rätt. Han skrev nämligen: "Varför skylla på politikerna? Dom har ju inte gjort något.".

På "skateboet" kan vi få, men aldrig någon klapp på ryggen.

Per Grönlund, spi
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons