Annons
Insändare

"Harregåren" är ingen turistmagnet

Insändare • Publicerad 27 mars 2007

Svar till Birgitta Aldenhov (den 16 mars).

Bästa Birgitta, när det gäller ägandeförhållandet på vägen till och marken däromkring som berör "harregåren" så är jag mycket insatt i detta.

Annons

Som du kanske vet så är jag född där ute i Väster Vång, därav mitt intresse för detta. Kära Birgitta, för kostnaden behöver du inte bäva, det jag begär att man skall göra är, att iordningställa platsen som den såg ut när jag var en sjuåring och var med min bror och såg till djuren som då betade av det då saftiga gräset i vallgravarna. Då växte där många vackra blommor, bland annat ängsbollar och gullvivor.

Så kära Birgitta, att det skulle bli turistrusning dit har jag aldrig föreställt mig. När det gäller parkering och dylikt är det personer i kommunen som sköter den delen, det faller inte på min inblandning i detta.

Harry Nilsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons