Annons
Insändare

Hårdare straff

Håller verkligen med insändarna angående olyckan i västra korset att det var för kort straff när man kör mot rött ljus. Olyckor händer men det är ett vansinnigt risktagande att köra mot rött ljus speciellt i rusningstrafik.
Insändare • Publicerad 15 augusti 2006

Stod i det västra korset ett par timmar före den tragiska och onödiga olyckan. Hade rött ljus (kanske min stora lycka). Det kommer en långtradare från väster svischar förbi korsningen i 80-90 km/h. Denna person hade inte någon koll på sin vänstra sida, där stod en långtradare och skymde sikten. Vilken smäll det blivit om någon kommit. Det var otäckt.

Vet en som också stod i västra korset. Hon fick grönt ljus men hann inte köra iväg, vilket kanske räddade livet på henne, för det kom naturligtvis en långtradare i hög hastighet.

Annons

Är det inte på tiden att det blir hårdare straff när man bryter mot trafiklagarna så det avskräcker?

IJ

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons