Annons
Insändare

Har gymnasielärarna ingen koll?

Insändare • Publicerad 16 februari 2006
Har lärarna koll på vad gymnasieleverna planerar inför studenten, undrar en orolig mamma sedan "porrigt" utsettts till årets tema. ARKIVBILD: TRELLEBORGS ALLEHANDA
Har lärarna koll på vad gymnasieleverna planerar inför studenten, undrar en orolig mamma sedan "porrigt" utsettts till årets tema. ARKIVBILD: TRELLEBORGS ALLEHANDAFoto: 

Ska här informera lärare och föräldrar om förslag på aktiviteter inför "studenternas" sista vecka på Söderslättsgymnasiet: brännboll - nakna, nakenbad på Dalabadet, klädstrecket=längst klädstreck vinner det vill säga den klass som vågar klä av sig mest vinner! Förmodligen intas en hel del alkohol i samband med "lekandet". Är det sådana här ovärdiga aktiviteter ungdomarna ska syssla med sin sista vecka

i skolan? Utklädningskläderna avgångsklasserna har på sig sista veckan ska vara så "porriga" som möjligt!

Annons

Min dotter vill inte vara med på detta - då blir hon en svikare enligt de i klassen som ställer upp på dessa förnedrande lekar! Med hänsyn till dottern skriver jag under en anonym signatur.

Mamma

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons