Insändare

Håller med om kattproblemet

Insändare • Publicerad 13 oktober 2006

Jag läste en insändare om några som har problem med katter som smyger sig in på deras tomt och oroar deras hund/hundar. Följden blir att hunden springer efter katten och vem får skulden? Just det! Vi hundägare.

Jag har samma problem. Jag bor i Gislövs Läge, i parhus och här går det bland annat en liten svart söt katt (jag tycker inte illa om katterna utan om ägarna) och denna lilla katt är varken rädd för oss eller för min hund så den spatserar glatt på gatan samt in i trädgårdarna och hör och häpna, den har många gånger varit på väg in i mitt hus, alldeles orädd. Den bär halsband så det är någon som äger denna varelse, någon av grannarna här. Vad händer om den går in i mitt hus när jag har dörren öppen. Jag kan inte stå till svars vad min goa hund gör då. Det blir rena rama cirkusen. Min hund är ofarlig men såklart oroar det henne, av naturliga skäl.

Se efter era katter, så händer det färre tragiska olyckshändelser som VI får stå för!

Se inte ner på oss hundägare.

Tack för ordet

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.