Annons
Insändare

Grusat påsknöje i Smygehuk

Detta var vad som väntade påskturisterna, grushögar i stället för en Skånegård med turistbyrå, toaletter, restaurang och ett bygdemuseum.
Insändare • Publicerad 10 maj 2011
Foto: 

Alliansen med herr Bingsgård i spetsen har i över fyra år totalt nonchalerat Sveriges sydligaste turistmål. Men en sak är som vanligt, den osande tången. Jag förmodar att alliansen ser tången som en dragningskraft på turisterna, eftersom den är kvar år efter år. Barkegryta och nerklottrade fiskebodar är inte heller helt åtgärdade.

En fråga som osökt kommer upp; är det inkompetens eller likgiltighet som råder? Å andra sidan, när jag läst Söderslättspartiets Fredrik Winges debatt i TA (den 28 april) med rubriken Stötande höjningar av arvode, ställer man sig frågan; är det därför herr Bingsgård och alliansen lyft Smygehuks åtgärder åt sidan? För att sko sig själv?

Vad är det för styre Trelleborgs kommuns invånare begåvats med?

Nilla Andersson
Kjell BergmanSmygehamn
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons