Annons
Insändare

Gör Smygehamn lockande för turisterna

Insändare • Publicerad 5 mars 2007

Smart drag inför 750 års jubileet att höja taxorna i Smygehamns gästhamn! Det drar mer folk?

Skall man anpassa prisnivån till övriga hamnar får man väl även anpassa faciliteterna till de övriga hamnarna. Vid flera tillfällen som hamnvakt förra året tog man gladeligen emot trossar från trötta båtägare som sökte hamn för natten. Första frågan man fick var:

Annons

"Var finns toalett och dusch?"

Tyvärr så kunde inte båtfolket använda sig av dessa, då de var låsta. Förra sommaren kom vi hem från en fjorton dagar båttur. Vi kom till Smygehamn vid klockan 17.30 söndag kväll. I och med att vi var trötta och hungriga bestämde vi oss för att förtöja båten och snabbt upp till restaurangen i Smyge för att äta. Till vår besvikelse stängde de köket klockan 18 och vi fick bli utan.

Whoao! Vilken publicitet! Speciellt nu inför att Trelleborg fyller 750 år.

Våra Trelleborgspolitiker har verkligen tänkt till. Trodde faktiskt att det skulle bli bättre när Egil Ahl gick, men det är fortfarande samma gamla anda. Gör ni något över huvudtaget?

Jag betalar skatt och jag vill att mina skattekronor går till vettiga ämnen i samhället. Tänk till för bövelen, gör något. Visst vill vi har turister till Trelleborg med omnejd! Men de är precis som vem som helst, de vill ha valuta för sina pengar.

Se till så att vi kan ta emot folk i Smyge med ett leende, det är trots allt Sverige sydligaste plats.

Eva Alm Andreasson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons