Annons
Insändare

Gör något själv – klaga inte bara

Insändare • Publicerad 24 juli 2007

Tycker att nu får det vara nog. Både vad gäller gnället och klagandet på vår jubileumfest som på beslutet kring E 6ans dragning.

Det sistnämnda kommer att vara positivt för kommuninvånare oavsett var den ska dras. Och vad gäller jubileumsfesten så är det väl bra att kommunen gör någonting även om det kanske inte var ett lika professionellt upplägg som i exempelvis Malmö, och deras festival där.

Annons

Men så är inte Trelleborg heller en lika stor kommun, eller hur?

Så skärpning på er – lev och njut.

Jag tyckte inte själv att programmet var något som lockade mig men tycker samtidigt att det viktigaste är att det händer något. Sedan kan jag också hålla med om att tårtan borde varit bakad här, av de lokala bagarna, men det bästa sättet för att saker och ting ska bli rätt är att själva engagera sig.

Se till att bli politskt aktiv eller gå med i någon förening som arbetar för kommunens bästa.

Du kan också bilda en förening. Men gör någonting, klaga inte bara – så förlänger du livet och gör det roligare för egen del.

Bengt J

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons