Insändare

"Gör konstgräs till lokal valfråga"

Som sedvanligt gör tv-sporten nedslag hos de allsvenska lagen inför premiären i allsvenskan, så också i år, nämligen i fredagens tv-sportnyheter.
Insändare • Publicerad 18 mars 2010

Först hos HIF, intervju med tränare och spelare under deras träning på deras konstgräs, sedan hos MFF, intervju med tränare och spelare på deras konstgräs, samma hos Kalmar, och givetvis även hos TFF, intervju med Tom och Peter Abelsson, men då på grannkommunens nya konstgräsplan, verkligen pinsamt, och vilken dålig pr för Trelleborg, att det inte finns en konstgräsplan i Trelleborg, men det är väl något Catherine Persson och hennes lakejer i S inte bryr sig om.

I veckan gick Ulf Bingsgård ut med att Vångavallen kostar kommunen

430 000 per år, det vill säga 700 000 mindre än vad som satsats på trästockarna vid Bryggargatan, den så kallade Borgen.

När nu fotbollslagen som skall träna får dra till Vellinge, kan väl de som leker vikingar göra det på Foteviken, också Vellinge kommun, så kan ni lägga ner sorgebarnet Borgen, då har vi plötsligt många miljoner över, så kan vi ju bland annat köpa in tidningar och böcker till biblioteket, för har vi nu ett bibliotek, så bör det väl finnas något där att läsa. Slutligen ett tips till de olika partierna inför valet, gör konstgräsfrågan till en lokal valfråga, jag tror det kan bli en framgång.

Nilla Andersson
Forza Trelle, opolitisk
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.