Annons
Insändare

Godisfri och utan smärta

Det skrivs och talas så mycket om hur mycket karameller och choklad som svenska folket äter varje år, hela 17 kilo per person.
Insändare • Publicerad 16 april 2010

Jag har också tillhört nämnda skara. Men för några år sen vid nyår gav jag mig själv ett nyårslöfte att i år ska jag inte äta något som helst godis. Det blev min lycka för efter ett par månader blev gikten bättre och bättre. Hade de allra starkaste tabletterna för att lindra min svåra värk. Och tänk, de kunde jag förpassa till apoteket för destruktion. Alla som har gikt vet vad det är för för en svår värk. Och är det någon som är i liknande situation med godisätande så är det ju enkelt att bara hålla upp. Jag har naturligtvis provat med en begränsad mängd godis och det låter inte vänta på sig. Min högra stortå gör sig påmind. Nu är det totalstopp på allt snask. Men kakor och vanlig sötad mat går bra.

Nilla Andersson
Lennart P
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons