Insändare

Gångbanan hindrar trafiken

Jag tycker att gångbanan som går längs Liljeborgsskolan ska tas bort för det är för trångt för trafiken när där står bilar på bägge sidor på kvällar och morgon när föräldrar släpper av sina barn till skolan.
Insändare • Publicerad 12 januari 2011
Trångt, tycker insändarskribenten.
Trångt, tycker insändarskribenten.Foto: Claes Nyberg

Här bor många äldre i husen som åker färdtjänst och de har stora svårigheter att köra på Liljeborgsgatan för det är trångt mellan bilarna. Skulle en brandbil behöva komma hit så kan den inte komma i emellan bilarna och vad händer då? Trelleborgs kommun får komma och titta på detta stora problem och ta ett beslut att ta bort gångbanan. Rondellen i norr skulle också behöva bli större och det blir den om man tar bort gångbanan på skolans sida, Det har varit en stor katastrof nu när det har varit vinter, vi har inte haft någon plogbil här sen innan jul. De ansvariga för sådana arbeten får gärna svara på min insändare.

Nilla Andersson
p.f
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.