Insändare

Fy skäms badhuset!

Har varit i kontakt med badhuset ett flertal gånger angående plats till simskola, och då fått beskedet att det redan är så många barn i kö, så att det inte är lönt att ställa sig i kö.
Insändare • Publicerad 18 januari 2011

När man sedan träffar en bekant, får man höra att de fått plats till sitt barn efter en vecka och att de dessutom inte stod i kö.

Då börjar man ju undra?

Kontaktar badhuset och får (efter många samtal) prata med ansvarig som håller i platserna, och förklarar historien. Hon ber att få återkomma när hon kontrollerat detta, och menar att personerna måste känna varandra privat för att det fortfarande är så lång kö och inte lönt att sätta upp sig på någon lista.

Ingen person har ringt tillbaka från badhuset efter cirka en månads väntan. Jag tycker att ni ska skämmas!

Som tur är finns det andra ideella föreningar som har en kölista, och som prioriterar simskola.

Svar direkt: Jag har pratat med mina medarbetare som är involverade i våra simverksamheter. Eftersom vi har olika simskolor beroende på åldrar, vill vi gärna att du kontaktar oss igen så att vi kan ha en dialog om hur det ligger till.

Anders Wiberg tf. badhuschef

Nilla Andersson
Mamma till en glad badpojke
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.