Annons
Insändare

Fult angrepp

Insändare • Publicerad 5 oktober 2007

Anastasios Manetopoulos, revisor i den socialdemokratiska arbetarkommunen, är irriterad över att den nuvarande borgerliga majoriteten fattar beslut som är annorlunda än vad socialdemokraterna tidigare under decennier drivit igenom i Trelleborgs kommunfullmäktige.

Därför gör han ett fult angrepp på kommunalrådet Ulf Bingsgård i ett debattinlägg (den den 2 oktober).

Annons

Manetopoulos, som är socialdemokratisk nämndledamot, beskyller Ulf Bingsgård för att styras av särintressen, han ska ha gjort "en egen uppgörelse med bonden i Tommarp om E6 dragning". Det är ett nedrigt påhopp som saknar grund och om det inte vore så klantigt skulle det vara en åtalbar beskyllning för korruption!

Det enda jag kan förklara det med är att socialdemokraterna sedan valet känner sig ansatta för både det ena och andra, senast om hur de misskött biståndspolitiken, där man ju nu funnit stora inslag av korruption och som man känner sig själv tror man sig känna andra.

Bertil Tomelius

Äspö, Gränsbo

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons