Annons
Insändare

Fråga vad trelleborgarna vill med sin stad

Äntligen! Tänkte jag när jag fick höra att två tunga remissinstanser, Trafikverket och länsstyrelsen, säger nej till de vansinniga planerna på att bygga en trafikled runt hela Trelleborg.
Insändare • Publicerad 9 oktober 2013

De ledande politikerna upprepar hela tiden att man måste ta bort barriärerna i Trelleborg och göra hamnen mer tillgänglig. Man tar inte bort några barriärer med deras förslag man bara flyttar dem och bygger en jättebarriär runt hela Trelleborg. Att sedan Bingsgård står i tv och säger att deras nej innebär att man "offrar livet på trelleborgarna" bevisar bara vilken inkompetent politiker han är. Pinsamt är ordet. Jag tycker politikerna borde lyfta blicken och ställa sig frågan vad trelleborgarna vill med sin stad i stället för att driva vansinniga och egoistiska projekt. Han borde kanske fundera över varför det bara kommer en handfull människor på "hans" pubaftnar.

Nilla Olsson
Katarina Aspegren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons