Annons
Insändare

Förvirrande textändring

På insändarsidan (den 23 mars) ställde jag några frågor till kommunstyrelsen gällande er textändring i vårt medborgarförslag 2008:46. Svar har till dagens datum uteblivit.
Insändare • Publicerad 27 april 2009
Foto: Kjell Bergman
Foto: Kjell BergmanFoto: 

Jag kräver därför av Ulf Binsgård ett utförligt svar i denna tidning till varför ni har ändrat texten i medborgarförslag 2008:46 till text som rör det tidigare avklarade medborgarförslaget 2008:25.

Jag vill fortfarande veta när medborgarförslag 2008:46 med rätt texten upprustning av barkegrytan, återuppförande av fiskenätstorkningsanordning, informationstavlor, gångtunnel under riksväg 9, ombyggnad av "Villes hus", åtgärda den så kallade utkiken och åtgärder för att få bort tången i hamnen, tas upp för behandling samt vad §60 står för?

Med hänvisning till ovanstående Ulf Binsgård, anser jag att allmänheten skall ha möjlighet att sitta med som åhörare på kommunstyrelsens möten, samt ha tillgång till samma material som de 24 ledamöterna.

Kjell Bergman Smygehamn
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons