Annons
Insändare

Förutsägbart kommunalråd

Insändare • Publicerad 14 december 2007
Badhytten så som den ser ut i dag. ARKIVBILD: TOMAS NYBERG
Badhytten så som den ser ut i dag. ARKIVBILD: TOMAS NYBERGFoto: 

Svar på stor artikel (den 8 december)med rubriken "Kommunalrådet gillar det han ser", nämliget badhytten vid Skanörs hamn.

Den planerade nya badhytten som landmärke åt berusade öststatskaptener före Lillgrundmöllorna kan kanske vägleda och undvika kollisioner med Öresundsbron. Det är ju höjden över havet som räknas.

Annons

Kommunalrådet Lars-Ingvar Ljungman har ju tidigare specialiserat sig på dansrestauranger i sovstadsområden. Strandbaden i Falsterbo har legat honom varmt om hjärtat.

Att han så hängivet ger sig in på och gillar badhytten som ligger till havs och på intet sätt stör boende i sovstaden Skanör är högst förvånande till hans ändrade ställningstagande.

Som hängiven älskare av statyer har han låtit uppföra Kassandra vid Höllvikskusten och fler lär det bli enligt hans önskemål. Kassandra har blivit kommunens stora symbolstaty. Hon gavs ju siargåvan av Apollon i den grekiska mytologin men då han såg sin kärlek försmådd, tillade han att hennes förutsägelser "aldrig skulle vinna tillit".

Lars Mårtensson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons