Annons
Insändare

Förlåt mig TFF, jag har svikit er!

Ända sedan Trelleborg kvalade till Allsvenskan 1984 har jag följt laget i vått och torrt.
Insändare • Publicerad 28 augusti 2012
Foto: Claes Nyberg
Foto: Claes Nyberg

Jag har varit en hängiven supporter, fanatisk säger en del vänner. Har sett de flesta hemmamatcherna och även bortamatcher. En riktig supporter (kolla bara de engelska fansen!) stöttar sitt lag hur det än går. Jag har tittat snett på dem som bara kommit på matcherna när det gått bra.

Nu är jag likadan själv. Hösten 2011 blev så jag besviken att jag slutade köra ner till Trelleborg (bor numera i Malmö). Inte har det blivit bättre i år – jag har inte sett en enda hemmamatch! En riktig medgångsupporter, anmärkte en före detta arbetskamrat med rätta.

Annons

Men det ska till en doktor för att patienten ska bli frisk. Blev mycket tagen av ett uttalande av TFF-ordföranden doktor Per-Anders Abrahamsson i TA den 24 augusti: ” Därför uppmanar jag folk att komma till matcherna nu när vi behöver er som mest”, vädjade han mot bakgrund av årets usla publiksiffror.

Om Trelleborg ska ha kvar ett elitlag behövs publik.

Förlåt mig TFF, jag har svikit er! Jag kommer på söndag den 2 september klockan 17. Och jag ska göra allt för att se resten av hemmamatcherna.

PS. Dr Abrahamsson: Kan jag få bli medlem igen..?

Michael Nilsson
Johan Klintberger, trelleborgare 1981- 2000
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons