Annons
Insändare

Förbättra servicen innan ni höjer priset

Efter att olika instanser inom kommunen nu har givit sina svar på den åratal långa debatten om Gislövs hamn, så säger jag bara, äntligen!
Insändare • Publicerad 17 augusti 2012

Mats Lawesson uttalade sig om att han tycker kritiken inte är realistisk (med andra ord).

Vill bara påpeka, toaletterna blir inte städade varje dag. Absolut inte. Han tycker även att gästerna får mycket bra service för den relativt "låga" avgiften, 165 kr per dygn. Därom kan man tvista!

Jämför med andra hamnar här på Skånska kusten!

Annons


I Limhamn tar de 150 kr/dygn, så även i Klagshamn. Råå hamn tar 150 kr/ dygn. Abbekås 150 kr/dygn och de har i år fräschat upp allt! Ystad däremot tar visst 165 kr/dygn, men ärligt talat så kan man långt ifrån jämföra Gislöv med Ystad, eller? Detta är fina fräscha hamnar jag räknat upp, med mycket bra standard! 


Catherine Persson (S) anser att om man ska höja standarden ett snäpp så måste man även höja avgiften, åter igen, jämför med andra hamnar. Det är absolut inte realistiskt att höja en redan för hög avgift för gästerna, med tanke på servicen! Inte ens i vårt grannland är avgiften så hög som här, (även om man räknar om valutan) och de har överlag bättre standard!Ditte Fagerlund vd på Utvecklingsbolaget, säger att informationstavla ska uppdateras, men man får ta lite i taget! Denna borde ha blivit uppdaterad för tre år sedan! Den bästa och finaste informationstavlan som finns i hamnen idag är den som affären och pizzerian i Gislöv har satt upp, och den är alldeles ny! Men bravo... gästerna får ett turistblad när de kommer!Snälla Ulf Bingsgård (M) "Kan bli och kan utvecklas"? Detta har efterfrågats i flera år! Inte förrän nu kommer där lite vaga uttalanden och "beslut ska tas till hösten"? Det ska bli intressant att se om detta överhuvudtaget tas upp!Och sist, Per Klarberg (SD), jag hoppas att du kommer att hålla det du nu lovat!

 Gislöv är en mycket mysig hamn att komma till, fin omgivning och fina hamnplatser. Men ska man ta 165 kr/dygn, ja då bör servicen också förbättras. Utan prishöjning som följd!


Nilla Olsson
Yeom
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons