Insändare

För många rektorer!

Insändare • Publicerad 8 maj 2008

För många rektorer!SkolaDen 24 april inviterade rektor Lars Ullmar till föräldramöte, angående att ett stort antal barn ska tvångsflyttas från Ljunggrenska skolan till Liljeborgsskolan, och att nästan lika många barn ska tvångsflyttas från Liljeborg till Ljunggrenska höstterminen 2008.

Några föräldrar undrade över skolgården på Liljeborgsskolan, som inte ser så spännande ut. Rektor Ullmar hoppades att det skulle satsas pengar på en uppfräschning till sommaren. Eftersom det planeras att bygga en idrottshall på skolgården, verkar detta inte så realistiskt. När vi föräldrar efterlyste ett mer konkret svar, kunde rektor Ullmar inte ge något sådant. Han är nämligen bara rektor för en del av skolgården. En annan rektor är ansvarig för resten av skolgården, medan en tredje rektor är ansvarig för det som ska byggas på skolgården.

Det skulle vara intressant att få veta, varför ni som är politiker i skolnämnden godtar en organisation med så många rektorer.

Thomas Nehlin
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.