Annons
Insändare

Omröstning leder bara till fördröjningar

Måste kommentera den nyligen publicerade insändaren av "Kompetent och intelligent kommunbo".
Publicerad 1 augusti 2019
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten tror inte att en folkomröstning leder något annat än ytterligare fördröjningar med Ringvägen.
Skribenten tror inte att en folkomröstning leder något annat än ytterligare fördröjningar med Ringvägen.Foto: ADAM IHSE / TT

Tycker inte man är särskilt trolig i den signaturen då man påstår att man med 100 procents säkerhet vet att kommuninnevånarna vill lägga ner projektet med östlig infart. Jag inbillar mig att många fler vill se att denna diskussion snart upphör då beslut nu äntligen är fattat. Lägg ner alla kostnader man nu fortsätter med på diverse utredningar som tycks meningslösa och manipulerade. Låt eventuellt Trafikverket kolla upp luftkvalitetens skillnad mellan väster och öster om nuvarande infart. Jag tror den är avsevärt sämre på öster. Själv uppväxt på öster och har sett flera kamrater gå en alldeles för tidig död tillmötes, kanske beroende på luften som nästan alltid kommer västerifrån.Lägg märke till de snabbt ökande köerna både på Strandgatan och Hedvägen, dessa avgaser lär med stor sannolikhet landa österut.

Gör gärna en folkomröstning, min tro blir att den leder till att nuvarande beslut kommer att få majoritet och således bara innebär en ytterligare fördröjning med onödiga kostnader för oss klarsynta kommuninnevånare.

Demokrat Trelleborgare

Annons
Annons
Annons
Annons