Annons
Insändare

Folk struntar i rödljusen

Vad är det som händer med trafikljusen i korsningen Bryggaregatan-Hedvägen?
Insändare • Publicerad 7 juli 2011

Jag bor på Gula gården och antingen jag kör ut med bil eller cykel på Hedvägen så kollar jag om det finns någon trafik i antågande.

Döm om min förvåning när jag tittar väster och det är rött ljus i korsningen. Då måste det ju också vara det från andra hållet alltså mot öster. Nu händer följande, antingen så är det fel på koordinationen på lamporna eller så ger folk tusan i att stanna för rött ljus från väster.

Annons

Sist det hände var det fem personbilar som förmodligen trotsade trafikregeln att stanna vid rött eller så var de färgblinda.

Nu till frågan, vad ska man göra åt denna stora trafikförseelse som detta faktisk är? Sist jag kom där själv blev det grönt från båda hållen samtidigt, så något fel på koordinationen på ljusen kunde jag inte märka. Förr eller senare så händer det en trafikolycka här igen, det har redan hänt för många gånger.

Nilla Andersson
Magne Andersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons