Annons
Insändare

Flytta tillbaka Vångafesten till Östervångsparken

Insändare • Publicerad 15 december 2005

Öppet brev till Egil Ahl.

Det är med stort intresse man följer ert engagemang beträffande Maglarps nya kyrka för dess framtida bevarande.

Annons

Man förundras över om det kan vara "valfläsk" inför kommande val, ty socialdemokratins smutsiga politik har totalt raserat vårt gamla fina Trelleborg som en gång i tiden var skönt och härligt med all gammal gemyt!

När nu ändå denna plötsliga bevarandeanda uppenbarat sig, vore det på sin plats att erinra er om, att alla vi gamla trelleborgare berövades av socialdemokratin möjligheten att i dagarna tre åtnjuta en fantastisk fest, nämligen Vångafesten i den sköna Östervångsparken. Kostnaden för återställandet av parken ansågs för krävande för kommunkassan efter festligheterna. Dock finns vissa områden i kommunbudgeten där besparing är ett okänt begrepp.

Bäste Egil, innan du snart lämnar politiken, arbeta och verka gärna för att våra medborgare återigen kan åtnjuta sin festtradition i sitt rätta element, det vill säga Östervångsparken, så är du åtminstone en hedervärd socialdemokrat som lyssnat på dina medborgare och slutar din karriär med någorlunda gott samvete, till skillnad från många av dina partikollegor inom riket, som ägnar sig åt allehanda oegentligheter.

Daniel Bode

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons