Annons
Insändare

Finns viktigare att göra än att twittra

I TA lördagen 10 augusti kan man på sidan A9 under rubriken Trelletwitter läsa Ulf Bingsgårds litterära bidrag till nersmutsningen av cyberspace. "Kom nu lilla tufftufftåg, Du är en fin lila tufftuffpåg. Ta mig hem till Skåne nu, för jag vill hem till Trelleborg ju."
Insändare • Publicerad 30 augusti 2013
"Kanske bättre att han ägnade sig mer åt verkligheten till exempel att aktivt lösa problemen med Jobb service syd", skriver Lars Andersson angående kommunalrådet Ulf Bingsgårds (M) twittrande.
"Kanske bättre att han ägnade sig mer åt verkligheten till exempel att aktivt lösa problemen med Jobb service syd", skriver Lars Andersson angående kommunalrådet Ulf Bingsgårds (M) twittrande.Foto: Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Onödiga verksamheter tycks vara symptomatiskt för Ulf Bingsgård. Kanske bättre att han ägnade sig mer åt verkligheten till exempel att aktivt lösa problemen med Jobb service syd i stället för att skylla på tjänstemän som glömt söka bidrag.

Det är dessutom oförskämt mot övriga ledamöter och i synnerhet mot väljarna, oavsett partifärg, att hålla på och twittra under kommunfullmäktiges sammanträde i stället för att ägna odelad uppmärksamhet åt vad som avhandlas.

Det bästa för Trelleborg och dess invånare vore att Bingsgård insåg sina egna begränsningar och avgick - ju förr desto bättre.

Nilla Olsson
Lars Andersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons