Insändare

Finns någon realistisk plan?

Insändare • Publicerad 20 februari 2008

Sedan jag flyttade in i vår nybyggda villa på Fanjunkaregatan har den ena uppgiften efter den andra dykt upp gällande sockerbrukstomten. Mot den bakgrunden är det knappast någon av de som berörs, som har orkat följa med i de olika turerna – från att där ursprungligen skulle byggas ett servicehus, motsvarande det som senare blev AKKA. Mot den bakgrunden anlade vi en port i vår trädgårdsmur. Baktanken var att vi som äldre, på ett bekvämt och säkert sätt, skulle kunna ta oss direkt till servicebyggnaden med hjälp av en egen linbana.

Senaste ryktet är att det skall byggas höghus i hörnet av Bryggaregatan – Allén - och med infart ifrån Flygelgränd. Då ingen av oss berörda har tillfrågats, eller ens fått någon som helst information är jag mycket intresserad av att få uppgifter på om det nu finns någon realistisk plan gällande sockerbrukstomtens framtida bebyggelse?

Jag och mina grannar vill gärna ha "ett ord" med i laget.

Med intresse avvaktar jag ett svar!

John Wilthorn

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.