Annons
Insändare

Finns det inte större problem än vad en glass döps till?

Insändare • Publicerad 3 april 2007
Glass som upprör.
Glass som upprör.Foto: 

Nu får väl folk ändå ta och ge sig! Ska det vara något att hänga upp sig på, vad glass-tillverkarna döper sina glassar till? Och hur de utformas? Ät glass, eller låt bli – så enkelt är det! Har folk verkligen så lite att göra att de använder sin tankeförmåga och handlingskraft till att skriva/ringa till GB och klaga på hur glassen ser ut eller heter?

Enligt olika medier "rasar konsumentrådet" över GB:s nya glass Girlie. En rosa, stjärnformad läckerbit med ett glitterstift som pinne.

Annons

Varför ska en massa bagateller dras till sin spets hela tiden? Hur ska vi göra med trosor nu då? Trosor är ju till för tjejer vanligtvis, och kalsonger är vanligtvis till för killar, ska vi jaga upp oss över det nästa gång kanske? Eller ska vi kanske lagstifta om att alla underkläder ska vara grå och sys efter samma mall – så att det blir rättvist – så att tjejer inte får för sig att de måste ha trosor, och inte kalsonger? Eller vänta nu! Vi förbjuder underkläder helt och hållet, det blir så mycket roligare då!

Om nu killar skulle ha problem med att äta Girlie-glassen så är det väl deras problem, eller föräldrarnas, som inte kan förklara att det bara är ett namn. Det är väl inget som ska upp på regeringsnivå eller? Jorden är inte platt! Det är bevisat för länge sedan, så skärp er!

Ann-Kristin Bakken

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons