Annons
Insändare

Ett utmärkt förslag

Insändare • Publicerad 8 februari 2008

ººI det socialdemokratiska valprogrammet 2006 stod det klart och tydligt vilka planer de hade för Anderslöv. De som mest var emot planerna var moderaterna.

Socialdemokraternas förslag var en inomhusbassäng, med omklädningsrum för idrotten och en fritidsgård. Placerat vid skolan. alltså en satsning för de pengar som redan var bokade för Anderslöv plus pengar från ordinarie budget.

Annons

De flesta kommunmedborgarna röstade för det förslaget, eftersom socialdemokraterna var det parti som fick flest röster i valet 2006.

Borgarna gick samman i en allians, som fick en bräcklig majoritet. Detta gjorde att Anderslövskonceptet försvann.

Kvar är en patetisk diskussion inom alliansen, där alla inklusive Mats Svensson (kd) försöker samla poäng genom att bjuda över varandra i vänlighet mot ungdomar och andra i Anderslöv.

Några konkreta förslag vad som skall göras med de märkta pengarna har vi inte sett. Varför inte använda det utmärkta förslag, som fanns i socialdemokraternas valprogram? Det förslag som Anderslövsborna hoppades på.

Är det kanske en alltför besk medicin att svälja för Mats Svensson och Bertil Larsson (fp)?

Millan von Pott

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons